tirsdag 15. februar 2011

Italiensk pizza med mozarella og parmaskinke.




Pizzadeig; (ca 2 medium store pizzaer)
25 g gjær
2,5 dl lunket vann (37 grader)
7 dl mel
1 ts salt


Bland det tørre og ha i vannet. Elt til du har en jevn og fin deig. La deigen heve i 30-45 min. Elt så deigen på nytt i minst 10 min.
Del deigen i to og kjevl ut.


Tomatsaus;
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpurè
1,5 ts sukker (sånn ca)
1-2 fedd hvitløk
salt og pepper


Bland tomater, purè, sukker og hvitløk. Smak til med salt og pepper.


Fyll;
Mozarella
Parmaskinke
Søte tomater
Ruccola


Smør tomatsausen ut over deigen og legg på skinke og mozarella.
Stekes i 20-30 min på 220 grader.





A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar