torsdag 22. oktober 2009

Sjokoladefondant...

Eller snakker vi muffins?
For å si det slik så gikk disse i søpla, de smakte ikke dårlig men de smakte ikke sjokoladefondant. Og ikke hadde de riktig konsistens heller. Årsaken var at jeg stekte dem for lenge....my bad :(

Du trenger:
100g. kokesjokolade
100g. margarin/smør
3 egg
1,5dl mel
1dl sukker

Smelt sjokolade og margarin i en kaserolle. Tilsett så sukker. Rør godt så sukkeret smelter litt. Ha det i en bolle. Tilsett så ett egg av gangen. Visp godt. Bare ett av eggene skal oppi hele (med plomme), de 2 andre skal bare eggehviten i.
Ha i mel. Rør godt. Røren skal bli ganske tykk, men flytende.
Stekes på 180 grader, midt i ovnen i ca ti minutter.

Mitt, ikke vellykkete resultat...

Ingenting å utsette på oppskriften. Den er henta herfra!
(ps. jeg dobla oppskrifta)
Dette må vi absolutt prøve igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar