tirsdag 28. desember 2010

Eggesalat.



Inspirert av denne oppskriften prøvde jeg meg på en enkel eggesalat. Enkelt og veldig godt på julens rundstykker.


6 hardkokte egg deles begge veier i en eggedeler.
Ca 1 ss lettrømme og ca 2-3 ss lett majones røres inn i eggehakket.
Smak til med maldonsalt og nykvernet pepper.


Jeg lagde en tørr variant siden jeg personlig ikke er så glad i majones. 


A.

2 kommentarer:

  1. Eggesalat er faaarlig godt. Vi lager til jul, og vi lager til påske - smaker fantastisk til spekemat og røkt laks. Men vi er veldig glad i majones, så for helsa sin del så er dette et pålegg for høytid og fest;-)
    Ønsker deg og dine alt godt i det nye året, klem Hanne:)

    SvarSlett
  2. Jeg spiser eggesalat hver dag på jobb til junsj:) Kantinedama lager bare en sååå god en at jeg klarer ikke motstå. Jeg drar med meg oppskrifta sånn at jeg får laget hærligheten her i heimen...snaddermat

    SvarSlett