mandag 11. oktober 2010

Spisesofa?





Bilder lånt fra Slettvoll.no 

Tror en sofa ved spisestuebordet kunne virkelig gjort seg. Jeg elsker å kose meg og ønsker at spisestuebordet skal være samlingsplass for hele familien. Tenk å nyte en lang og god middag med venner eller familie i en slik komfort.
Mannen deler ikke denne tanken.


A.

5 kommentarer:

  1. Helt enig. Det er avslappende og fint. Må bare passe på at den ikke blir for lav, sånn at man får vondt i ryggen ved bordet :)
    Klem

    SvarSlett
  2. Tenker jeg må prøvesitte noen sånne først ja:)

    SvarSlett
  3. Jeg har selv forelsket meg i den spisesofaen, fantastisk flotte å se på og deilii og sitte i. Living har en lignende sofa, men jeg ble skuffet da jeg så den :( Slettevoll er definitiv vinner, men så er det prisen da. Ca 30 000 kontra Living 7990. Sparer til Slettvoll spisesofa jeg :)

    Bente

    SvarSlett
  4. 30 000!! Da burde sofaen være VELDIG god :)
    Men man må jo ha en sofa som ikke bare ser bra ut men som det faktisk går an å sitte i. Så da må man kanskje ut med mer penger :)

    SvarSlett
  5. Hehe, ja det er dyrt, totalsummen med bord og stoler er ca 80 000 kr. Men det er klassiske møbler, og det er mange valgmuligheter i tøy og farve på disse. Jeg har sett og prøvesittet i gyllen/kanelfarvet. Nydeli :) Men ja, DYRT :) Men som sagt, jeg er solgt. Spare spare.

    Bente

    SvarSlett